Jag heter Madelen Johansson och jag är en Moder Jords tjänarinna, jag är Månprästinna, jag är diplomerad medicinsk massageterapeut, jag är en del av stora alltet.

 

För många år sedan (2006) kallade gudinnan på mig och jag började min resa inåt i mig själv för att hela och läka sår, blockeringar och obalanser. Genom olika kurser och livsomvälvande utbildningar, en ettårig shamansk healingutbildning (Gaia life, då Lotusgården), Taktil massage (Taktipro), Diplomerad medicinsk massageterapeut (Axelsons gymnastiska institut) och treårig Månprästinna utbildning (Prästinnaskolan Frejas döttrar) står jag nu mitt i livet och vill dela med mig av mina kunskaper och lärdomar.

 

Jag och min sambo Örjan startade företaget Hårt Stål & Mjuka Händer AB för drygt 2 år sedan och sen dess har jag varit ute på företag och gett massage och massageterapeutiska behandlingar. Under dessa år har jag även planerat och byggt min massagestuga hemma på tomten i Härryda där jag nu öppnar upp för behandlingar och meditation. 

 

Sju år tillbaka kommunicerade Moder Jord med mig att jag skulle börja ge henne healing och nu är det dags att jag bjuder in andra att göra detsamma. Jag kommer guida meditation i massagestugan en kväll och en morgon/ förmiddag i veckan och kommer även bjuda in till Moder Jord helande meditations vandringar.

 

”Lyssna till ljuset i hjärtat, ljuset kommer från solen och kärleken”

Soltemplet, Titikakasjön September 2013